den bosch kermis
De kermis van Den Bosch vindt plaats op de Markt, de Pensmarkt, de Schapenmarkt, het Kerkplein, Kerkstraat en de Parade. Ook dit jaar kunnen kermisliefhebbers hun hart ophalen bij tientallen attracties. Niet alleen voor ouderen maar zeker ook voor kinderen. Ook dit jaar zorgt de horeca weer voor extra sfeer door de kermis te verrijken met live muziek.

OPENINGSTIJDEN KERMIS DEN BOSCH

Kermis Den Bosch wordt gehouden van 21-30 AUG 2015 met locaties op de Hooge Steenweg, Pensmarkt, Markt, Kerkplein, Kerkstraat en de Parade.

PARKEREN TIJDENS KERMIS DEN BOSCH

Parkeertarief
Parkeren op straat in de buurt van de kermislocaties is mogelijk maar wel moeilijk. Rondom het kermisgebeuren geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00-24. uur en op zondag van 14.00-24.00 uur.

PARKEERGARAGES DEN BOSCH

Parkeergarage
Goede mogelijkheden zijn er niet alleen in de parkeergarages in het centrum, maar ook in iets verder gelegen parkeergarages Stationsplein en Paleiskwartier. Parkeergarages Den Bosch .

TRANSFERIUM DEN BOSCH

Parkeren
Of wat dacht u van parkeren op een van de transferiumlocaties in Den Bosch (De Vliert, Pettelaarpark of Willemspoort)? Openbaar vervoer is beschikbaar op maandag t/m woensdag tot ongeveer 24.00 uur en van donderdag t/m zondag tot 01.00 uur. Op de zondagen rijden de bussen vanaf 12.00 uur. Transferia Den Bosch .